Το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση θα παρουσιάσει για τους μικρούς μας φίλους την παράσταση «Πινόκιο» την Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 7.30μ.
Γεν. Είσοδος: 7€ / Ανέργων, Πολυτέκνων: 5€
Προπώληση 6€: (Public, TicketServices.gr)

Επιστρέφουμε στις παραστάσεις και σας προσκαλούμε να έρθετε να γελάσετε και να διασκεδάσετε με τον Πινόκιο σε ένα χώρο ασφαλή με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης! 
Χειροποίητες μαριονέτες 60cm έως 90cm, φανταστικά κουστούμια, πλούσια σκηνικά, γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους από το μοναδικό «Πινόκιο»

Στο ρόλο του Πινόκιο ακούγεται ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ
στο ρόλο του γρύλου ο ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ

"ΠΙΝΟΚΙΟ"
Ο Τζεπέτο, ένας άνθρωπος μόνος στη ζωή, μην έχοντας την τύχη να έχει δικό του παιδί, φτιάχνει μια ξύλινη μαριονέτα να του κρατάει συντροφιά τις στιγμές της μοναξιάς του. Η καλή Νεράιδα θέλοντας να κάνει χαρούμενο το Τζεπέτο, δίνει ζωή στη ξύλινη κούκλα. Με έκπληξη και μεγάλη χαρά ο Τζεπέτο βαφτίζει το «παιδί» του Πινόκιο. Ένα παιδί που έχει δίψα να γνωρίσει τα πάντα στη ζωή αλλά και μεγάλη αφέλεια στους κινδύνους που κρύβονται…

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: Νίκος Γκότσης
ΣΤΙΧΟΙ: Λίλιαν Τσέρτου
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ακης Φλωρεντής
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Γκότσης
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Παναγιώτα Μωυσιάδου
ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Μίνα Μαυρομάτη
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Γκότση
ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ: Νίκος & Θανάσης Γκότσης

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Θανάση Τσαλταμπάση, Νικήτα Αναστόπουλο, Μαρίλια Νομικού, Σόλων Τσούνη, Νικόλα Γκότση, Άγγελο Σταυρόπουλο, Παναγιώτα Μωυσιάδου

Τετάρτη 30 Ιουνίου, 7.30μ.μ. Αιγύπτου 123, Ανω Γλυφαδα. 2109632260.