Λογω κακοκαιρίας η σημερινή παιδική παρασταση 'ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ' αναβάλλεται. Η παρασταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνιου και ώρα 18:45.


Κυριακή 11 Ιουνίου, ώρα 7:00 μ.μ η παιδική παρασταση του Γιαννη Χριστοπουλου "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ".
Τιμές εισιτηρίων 9€ ενηλικων, 7€ παιδικό.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ παρουσιάζει το παραμύθι - αριστούργημα των ΑΔΕΡΦΩΝ ΓΡΙΜ ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ

Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ παρουσιάζει φέτος το γνωστό παραμύθι "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ", ένα από τα ωραιότερα παραμύθια που έχουν γράψει οι κορυφαίοι του είδους ΑΔΕΡΦΩΝ ΓΚΡΙΜ.

Και το φετινό έργο της παιδικής σκηνής του ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ φέρει την υπογραφή κορυφαίων ανθρώπων του θεάτρου μας, όπου ο καθένας απ' το δικό του πόστο έδωσε το καλύτερο του εαυτό για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι. Η σκηνοθεσία λοιπόν, είναι του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, ο οποίος ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το παιδικό θέαμα ενώ ο δημοφιλής μας ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κάνει και τη διασκευή του έργου μαζί με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΥΚΟΥΤΣΕΛΗ, ο αγαπημένος μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ έγραψε την μουσική της παράστασης, ενώ τα κοστούμια είχε σχεδιάσει ο κορυφαίος του είδους ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ, πριν τέσσερα χρόνια για το πρώτο ανέβασμα του έργου.

Ο σκηνοθέτης του έργου ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ σημειώνει για την παράσταση: " Το μήνυμα που φιλοδοξούμε να περάσουμε στα παιδιά είναι ότι στην πάλη ενάντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας."

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση με σειρά εμφάνισης είναι:
ΧΑΝΣΕΛ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΣΚΙΝΤΖΗΣ
ΓΚΡΕΤΕΛ: ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΗΓΕΡΗ
ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΝΙΜΠΑΛΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΝΗ
ΓΑΤΟΣ ΦΡΕΝΤΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ